perjantai 4. huhtikuuta 2014

Sarjakuvablogi Avattu!

 


Ensiksi

Mietin pitkään tämän Sarjakuva/taideblogin nimeä, oikeesti meinas palaa käämi! Kaikki nimet mitä keksin oli varattuja ja mikä eniten suututti!? Se että osa sivuista oltiin vain luotu ja  ei mitään muuta..ei tekstiä ei mitään! Koska en ole mitenkään luova ihminen, niin tälläsen nimen nyt vain keksin.. Koska muuten jumittaisin tätä nimeä monta päivää.. Ja lopulta varmaan olisi jäänyt tekemättäkin.


Idea


Mikä se semmonen on? Ajattelin että olisi kiva yrittää tälläistä, jotenkin vanha blogi kuuluu kuville ja kuulumisille ja tämä taas sarjakuville ja taiteelle. Sarjakuva/taideblogissani tulen siis päivittelemään jonkin sortin sarjakuvia, kertoen mm. mitä on tapahtunut, päivästäni, hauskoista tilanteista jne. Varoituksena, olen aika höpsö ihminen.

Koitan panostaa sarjakuviin, niin että ne eivät ole/tai näytä hutaisten piirretyiltä! Luultavasti koneella tulen tekemään sarjakuvat, en vielä lupaa mitään..


Ulkoasu

Koska sivut ovat vasta äskettäin luotu, ulkoasu on kauhea. Päivittelen tätä sen mukaan mitä kerkeän. Täytyy tehdä kiva banneri ja säädellä asetuksia :-)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti